+31 6 2122 7582 info@huidcoachpeggy.nl

Over Huidcoach Peggy

Voor een gezonde én mooie huid…

Huidcoach Peggy is de locatie in Luyksgestel en omgeving voor effectieve huidverbeterende behandelingen. Mijn persoonlijke en kwalitatieve aanpak is uniek in de regio. Ik neem uitgebreid de tijd voor u en kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.

Daarom start ik met een  huidanalyse met de Skin View Analyzer en basisbehandeling als eerste afspraak. Op die manier leer ik uw huid kennen en maken we samen een plan van aanpak op basis wat uw huid nodig heeft en wat de wensen zijn.

Mijn doel is om de huid ECHT te doen verbeteren en/of in goede conditie te houden.  Dit doel behaal ik door verschillende behandeltechnieken en apparatuur toe te passen, hierbij kan gedacht worden aan Microdermabrasie, MicroNeedling, Ultrasound. 

 

 Uiteraard voorzie ik u van ondersteuning en advies bij bet gebruik van de producten thuis.  U gaat met veel enthousiasme en vertrouwen samen met mij aan de slag. Samen werken we naar een gezonde en mooie huid.

Even voorstellen…

Aangenaam, mijn naam is Peggy Altman-Pelders en  ben trotse eigenaar van Huidcoach Peggy (voorheen salon more than beauty). Sinds 1994 ben ik gediplomeerd all-round schoonheidsspecialiste. Om continue op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen blijf ik mezelf bijscholen en volg ik met regelmaat trainingen en webinars. Op dit moment volg ik de opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialist. Deze opleiding sluit helemaal aan op mijn leerdoelen…altijd meer willen weten over de huid. Daarnaast ben ik aangesloten bij ANBOS, dit is de brancheorganisatie van gediplomeerd schoonheidsspecialisten en sta ik geregistreerd in het SKIN register. Dit zorgt ervoor dat bepaalde behandelingen (bijv acne) eventueel vergoedt worden door uw zorgverzekering.

Naast de huidverbeterings treatments kunt u bij mij ook terecht voor:               Suikerontharing en cadeaubonnen.

Ik zou het leuk vinden om u binnenkort te mogen ontvangen in mijn praktijk.

Groetjes Peggy

OPRECHT

Mensen oprecht willen helpen. Geen verkooppraatjes, maar eerlijk en duidelijk advies geven over behandelingen en producten is voor mij zeer belangrijk. 

RESULTAAT

Streven naar het meest haalbare. Ik zoek graag de grenzen op om zoveel mogelijk uit een behandeling te halen, maar zal nooit de grens over gaan, veiligheid boven alles. Goed werk heeft tijd nodig…  

KWALITEIT

De producten en apparatuur zijn van hoge kwaliteit en doen wat ze beloven. Maar ook aan mijn persoonlijke kwaliteit blijf ik werken. Door mezelf continue bij te scholen zorg ik dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen.